Merry x-mas

PhotobucketHer er et av GIF bildene mine. Haha! fail... men yeah, GOD JUL ♥
It is Christmas in the heart that puts Christmas in the air.I dag var det min tur for pakkekalender. Jeg fikk en søtt pyjamas av min kjære mamma. Ellers har jeg vert å handlet ny navelpiercing i dag i og med at jeg mistet den som var i. Uflaks! Utenom det har jeg slappet av og ladet opp til en ny dag i morgen med gym i to timer. Gleder meg allerede ♥ Nå kjenner jeg at jeg er skikkelig klar for juleferie! Det skal bli godt :)

God natt mine kjære ♥Lucia dagen

I dag har jeg sett på når Ingrid og Karina lagre lussekatter, sett hjemme alene 1, spist god mat, pyntet til jul, spist julekaker og hørt på julemusikk. FIN dag :)
Hvordan har din Lucia dag vert?
GIF inspirationVi har fått en oppgave i PTF der vi skal lage GIF bilder. Nå holder jeg på å jobber med idéen til dette. Bildene over er tatt og redigert av Jamie Beck. Han er en bra inspirasjon!

True colors
// privat ©

Memory is a way of holding on to the things you love, the things you are, the things you never want to lose.


// Photo booth, meg og Hanna før Bryne ballet.

Dette har vert en utrolig travel men AWESOME helg! Jeg har vert på to juleball og avslutning med fotballen. Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge mer enn jeg har gjort, desverre. Cir.Cuz, BYZ, Katastrofe og A-Lee var artistene. Utrolig bra!

Kameraet har ikke følgt meg gjennom helgen så mye, men andre har tatt bilder, så kanskje jeg får lagt ut litt i løpet av uken? Nå må jeg ta bilder til den tredje oppgaven vår i PTF som skal leveres inn i morgen.

Hvordan har deres helg vært?

It is not only fine feathers that make fine birds.
Beklager for at jeg har blogget lite i de siste dagene. Jeg har mange bilder, og mange idéer til bloggen, så dere kan bare glede dere fremover! Hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal gjøre, kan dere kommentere det.

Nå har jeg akkurat levert Dag 2 oppgaven i PTF, mediefag. Vi skal ha en prøve senere i dag i film, stress..
I dag er det Vågen sitt juleball. Lørdag skal jeg på avslutning med fotball laget og Bryne juleball. Søndag må jeg ta bildene til oppgave 3 i PTF, så jeg har en travel, men veldig spennende helg foran meg.

Jeg har faktisk en liten film på lager også! Skal bare redigere den ferdig. Noen som vil se?

MediebloggDette
er min medieblogg. Check it out!

Dear December, please be good to me!// privat ©

I går hadde Sunniva bursdag. Jeg lagde cookies til henne og la de i en eske. Hadde matteprøve i dag, som ikke gikk helt som jeg hadde håpt på.. Men senere dro jeg,Maren og Marte till Stavanger for å ta noen bilder til oppgaven i PTF. Utrolig koselig! Er kommet skikkelig i julestemning nå! Bilder kommer senere :)

Tusen takk for fine kommentarer i det siste ♥ Dere er gode!
winter shoes

Jeg har fått meg nye vintersko. Hva syns dere?

Whats going on..

Jeg fikk et spørsmål i spørsmålsrunden om hva jeg syns om mobbing. Mobbing er noe av det værste jeg vet om. Hvorfor skal man mobbe andre? Alle er forskjellige, og det er det som er det fine med oss mennesker. Vi har forskjellige interesser, har forskjellige bakgrunner og utseende. Dette er noe vi må godta. Vi må lære oss å godta andre og ikke dømme. I går var disse to videoene veldig populære på facebook:
Anbefaler dere å se videoene. Se i rekkefølgen som de ble lagt ut. Har ikke ord ...

 Jeg kjenner at jeg får helt vondt når jeg ser en ung gutt prate om at han har lyst til å ta livet sitt. Som sikkert mange har fått meg seg, tok en venninne av meg livet sitt i fjor. Hun var bare 15 år gammel og hadde hele livet sitt forann seg. Hvorfor skal det være sånn at han skal ha ønske om å ta livet sitt? Mobberne kan ødelegge liv..

Hva mener dere om mobbing/ videoene?

Andre søndag i advent

I dag er det andre søndag i advent og pappa sin bursdag. ♥ Vi har hatt familieselskap med masse god mat. Jeg kjenner en god følelse når kongeparken starter med oppskyting av raketter to ganger til dagen! Nydelig :) Denne uken blir utrolig stress, men også veldig gøy. Kan fortelle litt om hva jeg skal i morgen. Nå må jeg øve litt på naturfagprøven som jeg skal ha i morgen før jeg legger meg.

Love ♥

Svar på spørsmålsrunden pt I

Hva er favoritt maten og drikken din?
Favorittmaten min, hmm.. vanskelig spørsmål. Jeg er så utrolig glad i middag, så det må nok bli Taco, kinamat, pizza eller noe.
Favorittdrikken min er Pepsi Max.

Favoritt butikk
Bik bok er favoritten!Din verste uvane?
Min verste uvane er vel det å aldri klare å legge seg eller stå opp, selv om jeg elsker å sove..

Kunne du tenke deg å farge håret en annen farge?
Ja. Jeg syns det er så utrolig fint med blondt hår! Men i og med at jeg har så mørke øyenbryn hadde jeg nok ikke passet det, og derfor velger jeg å bare variere med brunfargen. Hehe!

Hva er ditt beste minne med meg? (Kamilla)
Mitt beste minne med deg er vel den tiden vi var bestevenner, og alle andre stengte oss ute. Haha! ?Me to går alltid aleina?

Hvem liker du best i familien?
Jeg liker godt alle i familien min, ingen favoritt, hehe.

på en skala fra 1 til 10, hvor kul er du?
Det blir nok en tier, I am so awesome! (kødd)

Hva ønsker du deg til jul fra meg?
Jeg kan lage et innlegg om hva jeg ønsker meg til jul.

Har du 1 eller flere som du vil omtale som din/e bestevenn/er?
Jeg vil si jeg har flere bestevenner, men den beste av de beste er nok Sunniva.

hva synes du om baksnakking?

Noen i kikkerten? - hvem?
Nei, jeg har ingen i kikkerten for øyeblikket.


Yndlings blogg? -hvorfor akkurat den?
www.marenviks.blogg.no er favorittbloggen min. Den har jeg lest nesten to år tror jeg. Maren var favorittbloggeren min, og da jeg oppdaget at vi kom i samme klasse, var jeg helt i hundre. Grunnen til at akkurat dette er favorittbloggen min er fordi Maren er utrolig dyktig til å ta bilder og skrive. Hun har en blogg utenom det vanlige, og er en veldig sterk person.Hva liker du best å lese om på andre blogger?
Jeg elsker fotoblogger. Hovedgrunnen til at jeg leser blogger, er for å få inspirasjon. I og med at jeg går på media og liker å ta bilder selv, er det gøy å få litt inspirasjon. Ellers så liker jeg videoer og outfits osv.

Hva synes du om folk som syter mye?
Jeg har hørt at jeg er litt sytete til tider, så jeg kan vel ikke uttale meg så mye om det i og med at jeg er litt sånn selv. He he!

Tror du selv at du har potensiale til å bli modell?
For å være helt ærlig så har jeg hørt et par ganger at folk syns at jeg burde prøve å få jobb som modell. Selv er jeg ikke helt enig. Jeg tror ikke jeg hadde gått med på alle oppgavene, og liker veldig godt å bestemme hvordan bildene skal være og hvilket tema det skal være.

Vet du hva du skal bli?
Nei, jeg aaaner ikke. Det er faktisk utrolig slitsomt, men jeg får ta det som det kommer.

Skal du ta scooter lappen?
Nei, jeg har ingen planer om det.

Del to kommer senere i uken! Hva syns dere?

Dreaming of a white christmas.


// privat © modell: Ingrid ♥


A whole new world!I dag har jeg fått meg briller! Jeg kan se klart, wuhu:D haha!

A winning smile makes winners of us all.


//Maren Vik ♥

Vi var på filmfestival i dag med klassen på KinoKino. Det var helt OK. Er egentlig ikke så veldig fan av kortfilmer. Tenkte at jeg skulle fått tatt noen bilderi dag, så jeg har med kameraet mitt.
Dagen i går var trist men også litt god. Det er så fint å se alle de som bryr seg. Jeg og Kamilla besøkte graven til Anne og møtte rundt 16 lys og utrolig mange røde roser. Frysninger...
Gøy å se at lesertallet stiger! Maren har komt seg opp til 10ende plass på topplisten, utrolig bra! Anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes.

Love ♥
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits