november in pictures


Hva syns dere om denne måneden? Ikke så begeistrende fra min side..

 

Følg meg!

Nå har jeg fått "fanpage" på facebook også, hehe. (viktigper)


Dere finner meg også på bloglovin.comgogo! ♥

Miss you!Goodbyes are not forever, goodbyes are not the end. They simply mean I will miss you, until we meet again. ♥

Et år er gått nå.. savner deg og tenker på deg, Anne! ♥

christmas light 

 I går var jeg og Ingrid ute på tur og letet etter julelys. Se så nydelig! ♥

Min hverdagshelt

Vi har intervjuet "en hverdagshelt" i journalistikkoppgave. De 10 beste intervjuene skal settes sammen i et hefte som skal hete nærvær. I går fikk vi i oppgave å lage en forside til dette heftet. Her er mine forslag:
Hvilken syns dere var finest?

Nå jobber jeg med å sette sammen hverdagshelt intervjuet med Maren. Det blir bra tror jeg... (håper jeg) I går hadde jeg forresten bloggfri. Jeg og søsteren min, Ingrid hadde planer om å komme i skikkelig julestemning, gikk tur og lagte mye fint. Kan vise dere senere?
Ellers har vi norsk og engelsk senere i dag, med andre ord ikke særlig spennende. Spørsmålsrunden kommer forhåpentligvis ut i dag eller i morgen også.

Hejdå!

Toga party!


 
Det ble ikke så mye blogging i helga som jeg trodde nei, haha! Har aldri sovet så mye i hele mitt liv. Fredag var kosekveld med min kjære Sunniva. Hadde egentlig tenkt å gå ut, men ble aldri noe av det.

I går var jeg i 18 årsdag til Eirin der temaet var Toga. På bildet over ser dere antrekket vår. Nå må jeg øve som f*** på naturfagsprøve sånn at jeg ikke stryker..

Hejdå!

OD-dagen

For de som ikke vet hva OD-dagen er, så er det altså Operasjon Dagsverk. Vi skal jobbe en plass for å tjene inn penger til fattige land. Jeg ryddet hjemme, så fikk jeg penger av mamma til å levere inn. I det siste har jeg ikke trent så mye på grunn av brukken tå og cenebetennelse i den ene armen, men i dag var jeg på joggetur med Sunniva. Herligt!Nå er jeg nettopp ferdig å spise skillingsbolle og klementiner ♥ Elsker den tiden klementinene kommer friske og gode! Det er nemlig favoritten! Jeg kjenner at kroppen lengter etter en varm dysj, så nå skal jeg ta en laang og god dysj før jeg skal skrive ferdig portrettintervjuet med Maren.

Gøy å se at jeg får nye lesere og at dere engasjerer dere! Det gir meg mer motivasjon til å blogge. :)
I morgen har jeg planer om flere innlegg. Så stay tuned :)

Love

cleaning my closet

Jeg er sliten etter å ha vert syk i går. Nå skal jeg rydde rommet mitt slik at jeg ikke har alt for mye å gjøre i morgen på OD dagen. Det er helt sykt hvor mye jeg klarer å rote rommet etter å ha ryddet det helt strøkent. FYFY!

I morgen er det som sagt OD dag, så skal jeg skal gjøre ferdig portrettintervjuet med Maren som skal leveres på fredag. Kjenner at det blir utrolig hærlig med helg nå! Er så lei av skole..
Svar på spørsmålsrunden kommer så fort som mulig!

love

All of the lights 


// privat ©

SKILLET konsert i kveld!!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 

 

gleder meg som en drittunge!! blir villt :D

instagram

Jeg elsker denne applikasjonen! ♥

Hva syns dere?

That old house is more than a house It once was a home to someone.//privat ©

Som jeg nevnte tidligere var vi i et forlatt hus når vi var på hytta til Kamilla i Lyngdal. Det var faktisk litt ekkelt for det om vi var der midt på dagen. Det ser ut som huset har blitt forlatt i hastverk. Familien skal ha dratt til Amerika, og på det nederste bildet kunne vi se på reiserutene de hadde. Utrolig kult!

Hva syns dere?

The day in pictures

Dagen i dag har vert så som så.. holder på å øver på gym teori prøve og spiser litt rester fra kinamaten vi hadde i fritimen i dag. Er enda utrolig sliten, men det kommer seg litt! Hater at jeg ikke kan stikke ut å trene på grunn av en stygg brukken tå...
I morgen skal jeg på shoot med Maren og Ingrid. Blir spennende å se resultatet! Video og spørsmålsrunde kommer i løpet av uken. Har ikke fått ordnet det enda.

Love ♥
........

"For me being depressed means you can spend all day in bed, and still not get a good night's rest."

Jeg tror seriøst jeg lider av en slags sovesykdom. Høsten/vinteren gjør meg så utrolig deprimert at jeg bare har lyst til å sove hele tiden. Når jeg kommer ut av skolebygningen er det nesten helt mørkt. Så utrolig trist!
Jeg føler ikke for å pynte meg i det hele tatt. Jeg føler ikke for å finne på noe gøy. Jeg har mye vondt i hodet og er så utrolig sliten...
Bloggen blir derfor automatisk ikke førsteprioritet- men derimot skole, prøver, søvn, mat og andre random ting. De to verste dagene i uken er heldigvis over, og i morgen har vi blandt annet to fritimer.
Jeg har INGEN penger for tiden og jeg er desperat etter en jobb (!!!) off off.. klageinnlegg!

Ellers har jeg begynnt å planlegge ting litt bedre med å bruke ICal på macen i håp om å ikke glemme så mye.
Søndag er det SKILLET konsert!!!! gleder meg som en drittunge.. hehe :)Spørsmålsrundesvarene kommer i løpet av uken! Jobber med saken :) Takk til alle kjekke lesere som faktisk er villige til å følge med på bloggen for tiden! Lover å komme sterkere tilbake..

God natt ♥

At school
Mine søte venner Maren og Kamilla


De har sluttet å selge Pepsi Max. OMG , krise!


I dag er skoledagen utrolig lang. Vi går helt til klokken ti på 4. Jeg hater mandager.. blir så sliten og lei!
De siste timene i dag har vi naturfag, og nå holder vi på med temaet "Nærvær" i mediefaget. De tre neste ukene har vi journalistikk der vi skal intervjue "En hverdagshelt". Det kan bli spennende.

Jeg spurte dere i et tidligere innlegg om dere hadde lyst til å se filmen vi lagte og det var mange som hadde lyst til det. Derfor holder jeg på å laster den opp på youtube nå, men det tar litt tid. Den kommer nok inn på bloggen i kveld eller i morgen, alt etter om youtube samarbeider med meg. Hehe!

Dagen i dag ellers er ikke så utrolig spennende. Jeg har tenkt å rydde rommet helt ferdig og gjøre noen lekser til i morgen og ellers bare slappe av. Håper dere får en litt kjekkere mandag enn meg! :)


love

Dreams are today's answers to tomorrow's questions.

Her er noen av bildene fra shooten jeg hadde med Maren og Kamilla av meg. Bildene er redigert av Maren (fra hennes blogg), så det kan være at noen av dere har sett de fra før av. I dag har vert en ganske travel dag. I går hadde jeg overnattingsbesøk av Kristine, og vi var hos en kompis. I dag har jeg vert i familieselskap til mine kjære 21-årige søskenbarn. Prøver å få blogget hver dag, og satser på at det blir bedre utover tiden. Nå skal jeg lage meg en god kveldsmat og rydde rommet før jeg skal legge meg.

Hva syns dere?

ikke glem: spørsmålsrunden.


Feather design!Nytt design! Hva syns dere om det?

hairproductsSom dere sikkert leste i sist innlegg, var jeg på en "VIP" kveld på Hair and There på Magneten. Vi fikk mange goodiebags, og jeg vant på lodd. Jeg brukte ingen penger, men fikk alt dette, utrolig gøy :) Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt hva jeg fikk i går, so here it goes:1. KMS FREE SHAPE, varmebeskyttende.
2. KMS HAIR PLAY, dry wax.
3. REDKEN, hårspray.
4. WELLA, mousse.
5. REDKEN, blow dry gel.6. WELLA, repair mask.
7. WELLA, color save.
8. REDKEN, color extend shampoo
9. MACADOMIA, healing oil treatment.
10. REDKEN, rough paste.

Testet ut KMS sin varmebeskyttende i dag. Den funket veldig bra! Gleder meg til å teste ut alt det andre :)
I kveld skal jeg være med min kjære Kristine. Det blir kos! ♥

Har dere noen av disse produktene?
Hva er bra/hva er ikke?

T.G.I.F

Vi har vert på magneten på Hair and There på en slags spakveld. Vi fikk mange goodiebags og jeg vant produkter fra Redken. Tror nok produktene var på opp mot 1000 kroner. Nå er vi hos Seri på kosekveld. Herlig start på helga :)

Hva gjør dere i kveld?:)

old timesI dag har jeg gått gjennom mange gamle bilder fra andre shooter som jeg har hatt med Ingrid. Morsomt å se hvordan forandringen er. Bildet over er tatt for over 1 år siden. Morsomt!
Beklager for lite oppdateringer på bloggen. Har egentlig hatt meg en liten fri-uke fra å tenke på bloggen, og det har vert litt godt. I dag har jeg holdt på å redigere filmen som skal leveres i morgen. (er ikke ferdig enda). Blir gøy å se det ferdige resultatet.
Filmen kommer så snart som mulig ut på bloggen i tillegg til fail videoen:)

Denne uken har gått så utrolig fort! I morgen er det plutselig helg igjen. Herlig ♥

husk; spørsmålsrunden :)

ny film!

Vi spillte inn en ny film på mandag! Nå sitter jeg å redigerer den litt. Skal snart ut å trene med Sunniva. Kjøpte noe fint før i dag som dere skal få se senere :)
Skal forresten bli ferdig med den fail videoen. Var mange som ville se den :) Gleder meg til denne er ferdig redigert og se hvordan resultatet blir. Kanskje dere også vil se?
Ha en fin dag videre ♥


ikke glem spørsmålsrunden!

spørsmålsrunde!


 
Da setter jeg i gang en ny spørsmålsrunde! Kjør på :)

bildedryss fra hytteturen// tatt av meg og Gunnhild

Det var utrolig koselig å være samlet med godgjengen igjen! Vi flere filmer, åt masse og pratet til langt på natt. For en herlig helg! ♥
I dag har jeg vert ute å filmet i hele dag fra morning til 5. Jeg åt middag og sovnet etter det. Nå skal jeg snart legge meg igjen kjenner jeg. Blir sliten av alt dette her kjenner jeg.

God natt!

Feels like home


Jeg har vert borte på hyttetur i helga med jentegjengen i Lyngdal. Det var herlig å komme seg bort litt uten internett og bloggen. Men nå er jeg tilbake igjen. Forteller litt om hytteturen i morgen og litt bildedryss.
Nå skal jeg ta meg en laaang dysj, rydde/pakke ut og se litt tv før jeg skal legge meg. I morgen skal vi faktisk ut å filme en ny film hele dagen! Gleder meg :)


Hva har dere gjort i helga?

redigerer filmSom vanlig så klarer jeg ikke å starte med/bli ferdig med skoleoppgavene før langt på natt. Nå sitter jeg å redigerer vår første prøvefilm. Det er så utrolig morsomt med alle fail-klippene. Jeg kan jo sette sammen en liten fail video så dere kan få se?
Nå må jeg redigere videre på filmen før jeg skal sove! God natt kjære lesere ♥

Why don´t people believe in GOD?


Seriøst, måtte le når jeg så denne. Jeg kunne ikke blitt mer enig! Hva mener dere?

A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be.
Jeg fikk verdens fineste uglesmykke av Maren i dag! tusen hjertelig takk gullet! Du er god♥
Har egentlig ikke gjort så mye i dag, men likevel har tiden flydd og jeg har glemt helt av bloggen. Kommet sterkere tilbake i morgen. God natt!

october in pictures


// privat ©

I dag er det 1. November! Hele oktober måned er ferdig.. tiden går så utrolig fort! Nå er det snart jul også ♥
Her er en liten oppsummering med noen av bildene fra måneden.
Hva syns dere?

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits