halloween


//privat ©

Har faktisk ikke lagt så mye merke til halloween i dag. Det har bare ringt på døren vår 1 gang i hele kveld. Men Ingrid og Martha kom hjem med gresskar, som di skjærte i og tennte lys i. Det var skikkelig koselig!

Nå skal jeg øve på fremføringen jeg og Hanne skal ha om den godeste Eminem i morgen og rydde litt på rommet før jeg tar en "tidlig" kveld.

Hva har du gjort på Halloween?Autumn is a second spring when every leaf is a flower.


// privat ©

u think?

?It's beauty that captures your attention; personality which captures your heart.?

 


// privat ©

Her er noen av bildene fra shooten med Seri. Hva syns dere?

 

Space bound

Nå lager jeg og Hanne engelsk fremføring om Eminem. Vi har kost oss med pizza fra pizzabakeren, snop, brus og chips. What a sunday! Kommer forhåpentligvis et innlegg senere av bildene jeg tok av Seri i går.

Blogges♥

Autumn leaves
Kom nesten nettopp hjem fra "shooten" jeg hadde med Seri i dag. Nå sitter jeg her i senga med musikk og går gjennom bildene. Var sånn helt passe fornøyd i dag. Dere klarer nok å se hva som var "temaet" i dag?

Nå skal jeg snart spise nachos (♥) før jeg skal ut med noen venner. Kommet nok et innlegg senere også om dere ønsker det? Så stay tuned!

Hva tror dere temaet er?

Love

ny shoot
God morgen kjære lesere! Nå skal jeg ut å ta bilder av Seri :) I dag har jeg faktisk krøllet håret. hehe! Kommer kanskje noen "outfit" bilder ut senere om noen ønsker?

Bloggen til Seri kan dere finne her
Ha en fin dag videre! Blogges ♥

little things

When a whole group of people laughs at your joke.

Hearing your favorite song in a store.


Hearing someone smile over the phone.

Having someone to look up to you as a role model.

When a baby falls asleep in your arms.


Finding the person you are looking for in a crowd.

Getting in a freshly made bed after shower.


When little kids reach to hold your hand.

When someone gives you a hug for the first time.

Realizing you have more time to get things done than you thought.

Looking back and seeing how far you´ve come.


//linket,weheartit

what a beautiful day

Ahh. For en fin dag! Jeg er så utrolig glad. Aner ikke hvorfor, men glad, det er jeg :) Har redigert litt bilder i dag, ryddet litt på rommet, lest til prøven på fredag og hørt mye fin musikk. Elsker de dagene der jeg bare kan slappe av og gjøre hva jeg vil. Jeg syntes det har vert for få av de i det siste...Jeg har handlet veldig masse i det siste - kanskje alt for masse. Har ikke rukket å tatt bilder av alt enda, men det kommer! Nå skal jeg sette meg ned med en stor kopp kakao med krem under et varmt og godt teppe i sofaen og lese videre på prøvestoffet.

Hvordan har din dag vert?


"When life gives you a hundred reasons to cry, show life a thousand reasons to smile"

 


// privat ©

ukens blogger

Jeg er endelig ferdig med den stressende delen av denne uken. Nå gjenstår bare en medieprøve på fredag, som jeg har god tid til å lese på. Jeg har lovet dere bilder fra syden, shooten til meg og Maren, Nye innkjøp osv. - jeg husker det. Nå har jeg faktisk tid! Så følg godt med fremover.


Jeg ble forresten ukens blogg på Ida Martine sin blogg. Det er utrolig hyggelig å få positive tilbakemeldinger! Tusen takk for fine kommentarer. Blir mye mer inspirert til å blogge når jeg ser lesertallet stiger.
Takk igjen, og ha en strålende natt kjære lesere

Easy to love


// privat©

busy girl
Som sagt; jeg har hatt en utrolig travel helg. Den var fakitsk uforventet travel! Nå er jeg i full gang med å øve på naturfagsprøve om "Naturvitenskap og naturfag". Å bruke søndager til skole er noe av det verste jeg vet! Jeg kommer nok til å sitte til i kveld med skoleoppgaver. I morgen er det skole fra ti over 8 til ti på 4 og mørkekjøring klokken halv 7. På tirsdag skal jeg ha fremføring i norsk om Roald Dahl. Fredag er det prøve i kommunikasjon.. stress,stress,stress!

Skal prøve å få blogget litt i mellom min travle hverdag. hehe!

Håper dere får en litt finere søndag enn meg!

looove

stress,stress,stresshar ikke hatt tid til å blogge! tiden går så fort og jeg har alt for mye å gjøre. Ovenfor er et bilde tatt i Rhodos av Ingrid. ååå, savner det ♥ Skulle bare fortelle at jeg var i live. Nå skal jeg bort til Sunniva sliten og trøtt etter 1-1 mot Mastra. Ha en fin lørdagskveld kjære lesere!


I need some sleep

 


// ph_ ingrid, redigering_me

jeg er SÅ forbanna trøtt og sliten! guuuuud jeg gleder meg til å sove. zzzzzz

"Autumn, the year's last, loveliest smile."God morgen lesere! Nå sitter jeg på skolen og jobber med skolebloggen. Headeren er snart ferdig :) Etterpå er det gym i to timer og medietimer på slutten. Elsker torsdager! Senere i dag skal jeg gå tur til Edlandsfjellet med Kamilla, Hanne og Erlend. Og vi skal faktisk på kino i kveld også. I morgen skal jeg ikke på skolen annet enn å ha en elevsamtale klokken 1, så da blir det mye blogging (eller mye søvn). Hehe!

Ha en fin dag videre , love ♥

dagens antrekk// bukse cubus skjorte h&m klokke CMYK armbånd rhodos

Har hatt en utrolig travel dag! Først skolen, så rett på fotballkamp etterpå. Det var ufyselig og kaldt, brrh. Kjenner følelsen enda. Men vi vant 4-2 og vi er meget fornøyde!
Nå skal jeg jobbe litt videre med headeren til skolebloggen (som dere får se i helga) før jeg skal sove. Tusen takk for at dere er så tolmodige med mine få innlegg. Dere skal få flere oppdateringer, lover!

Har fått mange forespørsler om at jeg kan begynne å legge ut antrekk. I dag tenkte jeg faktisk på det, så Ingrid tok noen bilder av meg før jeg skulle på kamp. Er dette noe dere liker? let me know!
(ignorer skjortekanten som stikker ut-hehe)


looovee ♥

just an ordinary tuesday
Her sitter jeg å koser meg med mag bladet imens jeg hører på regnet som drypper utenfor vinduet. Holder på å redigere litt av bildene fra Rhodos også, så de kommer nok ut i den nærmeste fremtiden. - for de som lurer; jeg vet at jeg har lovet bildene fra shooten til meg og Maren, men har ikke fått alle bildene innpå dataen min enda, så dere får vente i spenning :) hehe.

Ellers i dag skal jeg på fotballtrening og se kamp. Herlig med en dag jeg slipper skolearbeid! Skal også legge meg tidlig i kveld for å lade opp litt til en ny dag i morgen.
Kjøpte Too faced Naked Eye palette på flyet. Noen som har lyst til å se flere ting jeg kjøpte? Tell me!

Håper dere holder ut med lite innlegg i det siste! Gøy å se at det er flere så kommenterer. Tusen takk

I´m home!Jeg er hjemme fra Rhodos! Nå har vi oppgaver om blogg på skolen. Skal lage en skoleblogg :)
Forteller mer senere, have fun ♥

Rhodos next

Nå skal jeg pakke siste rest før vi drar avgårde til flyplassen. Jeg tar med macen, men er ikke sikker på om det er internett der vi skal. Blogger om jeg får mulighet- hvis ikke får dere ha en strålende ferie, så snakkes vi om en uke!goodbye kulde, heyhey varme ♥

A friend is...

....the one who comes in when the rest of the world has gone out.

....is someone who lets you have total freedom to be yourself.

....one who overlooks your failures and tolerates your success.
....one who thinks you are a good egg even if you are half-cracked

....one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be.

....never gets in your way unless you happen to be going down.

Awake my soul
God morgen! Nå har jeg akkuratt levert inn oppgaven om piktogram, så jeg har ganske god tid til å blogge. Det er en time til mat, og jeg har ingenting å gjøre. Tusen takk for alle fine kommentarer på bildene under! :)

Siden jeg har så god tid, kan jeg redigere litt av bildene som ble tatt med Maren på photoshooten. Kjenner at det skal bli meget godt med ferie nå! Jeg må nok starte på pakking også i dag.Har du ferie nå?- hva skal du i ferien?


Heart skipped a beat

// Privat ©

red lips
// privat ©

Her er to av bildene som ble tatt på photoshooten i går av Ingrid. Ble egentlig ganske fornøyd, de var ganske enkle og fine! Hva syns dere?

Take me away, to your secret place.Her har dere en liten smakebit fra photoshooten i dag med Ingrid. Nå skal jeg slappe av med kveldsmat og Greys Anatomy før leggetid!

Noen som klarer å gjette "tema"?


new shoes


Jeg har kjøpt meg nye sko, igjen. Disse skal jeg bruke mest om vinteren i og med at det er sånn godt fór inne i de. De to verste dagene i uken er over, og nå er det bare gøy igjen omtrent. I morgen har vi blandt annet to fritimer der jeg og Maren kanskje skal i fotostudio. Blir gøy!Nå skal jeg ut å ta bilder med min kjære søster før fotballtrening. Har forresten vert på shoot med Maren og Kamilla også. Skal prøve å få redigert litt bilder sånn at de kommer ut sene i kveld.

Designet er under oppussing, men har ikke tid til å lage header enda. Just so you know!

Ha en fin dag videre!

tuesday inspiration

Her er noe fint på en tirsdag morgen. Snart skal vi sette i gang med piktogramoppgave. Senere i dag er det engelsk og norsk - prøve i engelsk. fuckmylife hehe!

 

Ha en fin dag

I hate mondays


Jeg hater mandager. Gikk på skolen til klokken 4, lite søvn, naturfag, fisk til middag, dårlig tid, engelsk prøve, vondt i hodet. It really sucks!

Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits