Blogg anbefaling - Maren Vik

marenviks.blogg.noMaren Vik er en fantastisk flink blogger! Hun er ikke bare flink til å ta bilder, men også veldig dyktig til å skrive :)Jeg var heldig å komme i klassen med Maren i år. Jenta har en av de bloggene som gir meg mest inspirasjon. For de som ikke har lest Maren sin blogg; det er absolutt verdt turen innom!

så check it out!

skoleflink jente

Vi har ikke fått macen enda!! :( Blir så irritert! Nå må vi kanskje vente en hel uke til. Begynner å bli lei.. 

På skolen lager vi skissebok og moodboard for tiden. Skisseboken er ferdig og nå jobber jeg med moodboardet. Her kan dere få en liten titt:
Jeg måtte løpe ned på Notabene for å kjøpe inn masse skolesaker til i morgen. Og nå er det den første seriekampen mot Egersund som står for tur. Beklager for et kjedelig og kort innlegg! Nå må jeg løpe på kamp :) 

Ønsk oss lykke til ♥ 

I´d rather be with you
// foto: ingrid

ny shoot

I dag var jeg ute å tok bilder med Ingrid for det om det regnet. Dere kan se at jeg ikke var særlig fornøyd mot slutten! Men jeg håper på at resultatet blir bra! Noen som har lyst til å se de?  gi meg en kommentar :)


Nå er planene å spise en good kveldsmat, og sove lenge før skolen starter på nytt igjen i morgen. Skal bli flinkere til å bruke kameraet mitt på skolen også slik at dere kan få se hvordan vi har det. :)

Hatt en fin helg?

a day we will never forget pt.1


// privat

berry on strawfotograf:
ingrid

instagram


Her er noen av de mange bildene jeg har tatt med iphone appen : "instagram". Jeg elsker den! ♥ Om du har iphone, anbefaler jeg deg å laste den ned. Den er gratis, og gøy å holde på med. 

Nå skal jeg i dysjen- så legge meg etter en god treningsøkt. Blir herlig! Skal se om jeg får tatt litt bilder i morgen på skolen som dere kan få se. God natt!

Likte du bildene?

what a day for a daydream
// privat 

I dag er det strålende sol på Ålgård/Sandnes! hærlig å se at sommeren ikke er heelt slutt enda! I dag skal jeg på trening klokka 8, men har ingen planer utenom, så da får vi se hva jeg finner på :)

Andre som er heldige med været i dag?

følg meg på bloglovinjeg er på bloglovin! Nå kan alle se og like når jeg poster nye inlegg i stedet for at jeg må legge linkene ut på facebook. følg meg ♥

new in

I skoleboka vår har vi fått 50% på en valgfri ting på BikBok. I går fant jeg denne herlige genseren til en billigere pris! love it ♥


/ BIKBOK.

hva synes du?

muffin girly

Når jeg kjeder meg, har jeg en tendens til å bake. ( ikke spør hvorfor). Denne gangen ble det muffins♥
lovely! ♥

ny blogg, nye muligheterNå har jeg startet min tredje blogg. Den bloggen jeg hadde sist ble slettet, desverre. Aner ikke hva jeg gjorde, men kontoen ble slettet. Så nå er jeg sterkt tilbake igjen. Kjenner at jeg savner det å blogge litt nå som jeg ikke har en blogg, og da må jeg starte på ny.

Forhåpentligvis blir det mange oppdateringer nå som jeg begynner på Medier og Kommunikasjon. Det blir fint å sette skikkelig i gang med skole og trening. Kameraet skal følge meg hver dag, og det skal også den min nye macbook pro gjøre. (når jeg får den, heh)

Håper på at de gamle leserne fortsetter å følge meg på denne bloggen.
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits