Only great minds can afford a simple style.Andre enn meg som elsker kombinasjonen med skjorte og strikkegenser over? ♥ Her er et av bildene til PTF oppgaven som jeg ikke leverte inn.Tusen takk for fine tilbakemeldinger! :-) 

.......// Foto: Privat Modell: Gunnhild

Her er noen av de bildene jeg tok til "fashion" oppgaven jeg hadde i PTF. Jeg valgte å redigere svart/hvitt i og med at personen og settingen var veldig rocka. Gi meg dine meninger :-)

"I can pee wherever the fuck I want."


// Foto: privat © Modell: Maren Vik

There is not enough darkness in all the world to put out the light of even one small candle.
Jeg har ikke hatt en veldig god start på bloggen, I know. Nå har jeg bestemt meg for å blogge når jeg har tatt noen nye bilder og bruke bloggen som en fotoblogg. Kommer kanskje til å poste "outfit" også om noen ønsker det. Kjenner at det blir litt travelt å blogge hver dag, men skal prøve å få blogget så ofte som mulig.

Nå sitter jeg i sengen min på det ommøblerte rommet mitt og har tennt et par lys. Jeg elsker å slappe av i sengen med tennte lys og god musikk. De siste ukene har vi hatt oppgaver i PTF- prosjekt til fordypning. Jeg valgte Foto (sjokk).  I morgen skal jeg ta det siste bildet som skal leveres på fredag. Noen som vil se?

En ny start!Jeg er tilbake fra juleferie! 2012 er her, og jeg er klar for et nytt blogg-år. Håper dere fortsatt vil følge bloggen min :-)
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits