Portofolie

Jeg har tenkt å slutte å blogge og heller jobbe med å legge ut bilder i et portofolie. Der har jeg ikke noe tidspress og jeg føler ikke noe behov for å blogge når jeg egentlig ikke vil. Takk for alle som har lest bloggen min! Dere må gjerne følge med videre på ELLEN.FOLIOHD.COM
gratulerer med dagen beste!Verdens beste, Maren Vik er 18 år gammel i dag. Er så utrolig glad for å bli kjent med deg. Du er den mest inspirerende og den sterkeste personen jeg vet om. Ser frem til nok et skoleår i klasse med deg (forhåpentligvis). Tenk... 18 år gammel!! SYKT. hehe. Unner deg det beste! Utrolig glad i deg vennen ♥


Living life in paradiseKlarte heldigvis å laste opp et bilde i dette innlegget. Ser ikke ut til at internettet er sterkt nok til å laste så mange bilder opp på bloggen. Prøver å finne andre måter å laste bilder opp på!

Uansett: Jeg NYTER livet i varmen. Kunne ikke tenkt meg å ha en bedre temperatur. Det har vært nærmere 40 grader hver dag. Herlig ♥ Har også kjøpt litt nye ting som jeg kan ta bilder av/vise senere!
Andre som nyter ferien? Hva gjør dere?

reiseklar

Reiser til Spania i morgen/i natt. Nå har jeg endelig pakket ferdig!

Kjenner at jeg er SÅ klar for å komme ned til varmere strøk.

Viktig med litt godt lesestoff.

Faktisk sol her hjemme også.

Kjøpte blandt annet denne i Skånevik i helga. Gleder meg til å få gang på et fint og ryddig rom når jeg kommer hjem.

Har internett i Spania men er usikker på hvor godt det er og om det går an å laste opp bilder på bloggen. Men kameraet er med og mye bilder skal bli tatt, så stay tuned!
Snakkes i Spania ♥Landstreff i kongeparken!Denne helga er det utrolig mye kaos, fest og musikk. Russene har nemlig okkupert store deler av Ålgård. I og med at jeg bor så nær Kongeparken kan jeg høre all musikken hjem i sofaen. Gjett om jeg gleder meg til Skrillex klokken 12! Om to år er det min tur. GJETT om jeg er sjalu :(

Cute bear
Søt bjørn!

Instagram bildedryss
//Privat-instagram

Hva syns dere? Noen av dere som følger meg på instagram :) ?

Gullkorn!

- "See ya later, masturbator." "In a while,pedophile."

- I hate when people see me at the super market and they're like "Hey what you doing here?" and I'm like "Oh you know..hunting zebras and stuff."

- When you're waiting alone in the car, everyone outside is a rapist.

- "OMG!! Your are crying.. Are you ok?" "NO, I'm fine.. My eye is just taking a piss."

- I'll be Burger King if you be McDonalds. I'll be having it my way and you'll be loving it.

- Here is a condom, since you're gonna act like a dick.. you might as well dress like one.

- Once you hate someone, everything they do is offensive. "Look at this bitch, eating those fucking crackers like she owns the place!"

-Mom: What did you learn in school today? Me: Obviously not enough, I have to go back tomorrow."


//Foto: min kjære søster,Ingrid

Hva syns dere? Skal jeg fortsette å legge ut gullkorn?

Fin påske!


//Foto: privat ©

Dette er det eneste bildet som ble tatt i påsken. Har rett og slett ikke hatt tid/krefter til å lade kameraet eller ta bilder. Hehe.
Kan legge ut litt fra instagram hvis noen er interesserte? Hvis ikke kan dere følge meg på Instagram, navnet er ellenaand.
Har dere hatt en fin påske?

Working girl!


//Foto: privat

Beklager for dårlige oppdateringer. Har vert mye på jobb de siste dagene. I dag var arbeidsdagen min fra 11.00-18.00, så jeg har vert dårlig på å ta i bruk kameraet i dag. I morgen skal jeg og tre andre på 2 shooter til oppgaver som skal leveres etter påske, så kommer forhåpentligvis ut litt flere oppdateringer i morgen. :)

Elsker at det er strålende sol ute forresten! Noen som har kost seg i finværet?


ny uke, nye muligheter!

Vi koser oss på skolen! Snart er det moteshow på Vågen :-) Legger ut bilder hvis det blir noen bra senere!
Fin mandag faktisk ♥

Gladnyhet!!Skal på Nicki Minaj konsert med Maren og Marte 9.juni i Oslo!!
Andre som skal?

Ordtak?Noen som kan hjelpe meg med å kommentere noen bra ordtak, og gjerne med forklaring? Trenger til en skoleoppgave :-)

Takk på forhånd ♥

There aren't enough days in the weekend.

// Foto: privat

I dag dro jeg og Maren til Marte på kosekveld. Vi kjøpte kinamat og lagte cupcakes. Fin lørdag med de beste jentene! ♥

Har dere hatt en fin helg?


fin morgen!
Jeg elsker å våkne opp og vite at det er helg. I dag tok jeg meg et laangt bad, tok på meg morgenkåpen og slengte meg i sofaen med det nye "mag" bladet. Livet ♥
Nå er jeg ferdigstellt til i kveld. Jeg og Maren skal til Marte på kosekveld. Herlig! Ha en fin lørdagskveld!

Love ♥

Epic moments!Har satt sammen en liten film fra photobooth/mobilkamera. Hva syns dere?

Ukens blogg?

Det er utrolig mye som skjer fremover nå for tiden. I dag har jeg vert syk, og derfor ikke tatt et eneste bilde. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne sette i gang en "konkurranse". Hvis du har lyst til å bli ukens blogg, er det bare til å kommentere det i kommentarfeltet :-)
// tatt av min kjære søster, Ingrid♥.

90 unges hverdagshelter.Som sikker noen av dere har fått med seg, jobbet jeg med "en hverdagshelt" journalistikk oppgave der jeg intervjuet Maren Vik. Vi lagde magasinet "Nærvær" som vi solgte der inntekten skulle gå til byprestene i Sandnes. I dag stod det et innlegg om oppgaven vår i Stavanger Aftenblad. Noen som har lest?

There is not enough darkness in all the world to put out the light of even one small candle.
Jeg har ikke hatt en veldig god start på bloggen, I know. Nå har jeg bestemt meg for å blogge når jeg har tatt noen nye bilder og bruke bloggen som en fotoblogg. Kommer kanskje til å poste "outfit" også om noen ønsker det. Kjenner at det blir litt travelt å blogge hver dag, men skal prøve å få blogget så ofte som mulig.

Nå sitter jeg i sengen min på det ommøblerte rommet mitt og har tennt et par lys. Jeg elsker å slappe av i sengen med tennte lys og god musikk. De siste ukene har vi hatt oppgaver i PTF- prosjekt til fordypning. Jeg valgte Foto (sjokk).  I morgen skal jeg ta det siste bildet som skal leveres på fredag. Noen som vil se?

En ny start!Jeg er tilbake fra juleferie! 2012 er her, og jeg er klar for et nytt blogg-år. Håper dere fortsatt vil følge bloggen min :-)

It is Christmas in the heart that puts Christmas in the air.I dag var det min tur for pakkekalender. Jeg fikk en søtt pyjamas av min kjære mamma. Ellers har jeg vert å handlet ny navelpiercing i dag i og med at jeg mistet den som var i. Uflaks! Utenom det har jeg slappet av og ladet opp til en ny dag i morgen med gym i to timer. Gleder meg allerede ♥ Nå kjenner jeg at jeg er skikkelig klar for juleferie! Det skal bli godt :)

God natt mine kjære ♥Lucia dagen

I dag har jeg sett på når Ingrid og Karina lagre lussekatter, sett hjemme alene 1, spist god mat, pyntet til jul, spist julekaker og hørt på julemusikk. FIN dag :)
Hvordan har din Lucia dag vert?
Memory is a way of holding on to the things you love, the things you are, the things you never want to lose.


// Photo booth, meg og Hanna før Bryne ballet.

Dette har vert en utrolig travel men AWESOME helg! Jeg har vert på to juleball og avslutning med fotballen. Har rett og slett ikke hatt tid til å blogge mer enn jeg har gjort, desverre. Cir.Cuz, BYZ, Katastrofe og A-Lee var artistene. Utrolig bra!

Kameraet har ikke følgt meg gjennom helgen så mye, men andre har tatt bilder, så kanskje jeg får lagt ut litt i løpet av uken? Nå må jeg ta bilder til den tredje oppgaven vår i PTF som skal leveres inn i morgen.

Hvordan har deres helg vært?

It is not only fine feathers that make fine birds.
Beklager for at jeg har blogget lite i de siste dagene. Jeg har mange bilder, og mange idéer til bloggen, så dere kan bare glede dere fremover! Hvis dere har noen ønsker om hva jeg skal gjøre, kan dere kommentere det.

Nå har jeg akkurat levert Dag 2 oppgaven i PTF, mediefag. Vi skal ha en prøve senere i dag i film, stress..
I dag er det Vågen sitt juleball. Lørdag skal jeg på avslutning med fotball laget og Bryne juleball. Søndag må jeg ta bildene til oppgave 3 i PTF, så jeg har en travel, men veldig spennende helg foran meg.

Jeg har faktisk en liten film på lager også! Skal bare redigere den ferdig. Noen som vil se?

MediebloggDette
er min medieblogg. Check it out!

Andre søndag i advent

I dag er det andre søndag i advent og pappa sin bursdag. ♥ Vi har hatt familieselskap med masse god mat. Jeg kjenner en god følelse når kongeparken starter med oppskyting av raketter to ganger til dagen! Nydelig :) Denne uken blir utrolig stress, men også veldig gøy. Kan fortelle litt om hva jeg skal i morgen. Nå må jeg øve litt på naturfagprøven som jeg skal ha i morgen før jeg legger meg.

Love ♥

A whole new world!I dag har jeg fått meg briller! Jeg kan se klart, wuhu:D haha!

A winning smile makes winners of us all.


//Maren Vik ♥

Vi var på filmfestival i dag med klassen på KinoKino. Det var helt OK. Er egentlig ikke så veldig fan av kortfilmer. Tenkte at jeg skulle fått tatt noen bilderi dag, så jeg har med kameraet mitt.
Dagen i går var trist men også litt god. Det er så fint å se alle de som bryr seg. Jeg og Kamilla besøkte graven til Anne og møtte rundt 16 lys og utrolig mange røde roser. Frysninger...
Gøy å se at lesertallet stiger! Maren har komt seg opp til 10ende plass på topplisten, utrolig bra! Anbefaler alle å ta en tur innom bloggen hennes.

Love ♥

Følg meg!

Nå har jeg fått "fanpage" på facebook også, hehe. (viktigper)


Dere finner meg også på bloglovin.comgogo! ♥

Miss you!Goodbyes are not forever, goodbyes are not the end. They simply mean I will miss you, until we meet again. ♥

Et år er gått nå.. savner deg og tenker på deg, Anne! ♥

Min hverdagshelt

Vi har intervjuet "en hverdagshelt" i journalistikkoppgave. De 10 beste intervjuene skal settes sammen i et hefte som skal hete nærvær. I går fikk vi i oppgave å lage en forside til dette heftet. Her er mine forslag:
Hvilken syns dere var finest?

Nå jobber jeg med å sette sammen hverdagshelt intervjuet med Maren. Det blir bra tror jeg... (håper jeg) I går hadde jeg forresten bloggfri. Jeg og søsteren min, Ingrid hadde planer om å komme i skikkelig julestemning, gikk tur og lagte mye fint. Kan vise dere senere?
Ellers har vi norsk og engelsk senere i dag, med andre ord ikke særlig spennende. Spørsmålsrunden kommer forhåpentligvis ut i dag eller i morgen også.

Hejdå!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits