Whats going on..

Jeg fikk et spørsmål i spørsmålsrunden om hva jeg syns om mobbing. Mobbing er noe av det værste jeg vet om. Hvorfor skal man mobbe andre? Alle er forskjellige, og det er det som er det fine med oss mennesker. Vi har forskjellige interesser, har forskjellige bakgrunner og utseende. Dette er noe vi må godta. Vi må lære oss å godta andre og ikke dømme. I går var disse to videoene veldig populære på facebook:
Anbefaler dere å se videoene. Se i rekkefølgen som de ble lagt ut. Har ikke ord ...

 Jeg kjenner at jeg får helt vondt når jeg ser en ung gutt prate om at han har lyst til å ta livet sitt. Som sikkert mange har fått meg seg, tok en venninne av meg livet sitt i fjor. Hun var bare 15 år gammel og hadde hele livet sitt forann seg. Hvorfor skal det være sånn at han skal ha ønske om å ta livet sitt? Mobberne kan ødelegge liv..

Hva mener dere om mobbing/ videoene?

Blogg anbefaling - Maren Vik

marenviks.blogg.noMaren Vik er en fantastisk flink blogger! Hun er ikke bare flink til å ta bilder, men også veldig dyktig til å skrive :)Jeg var heldig å komme i klassen med Maren i år. Jenta har en av de bloggene som gir meg mest inspirasjon. For de som ikke har lest Maren sin blogg; det er absolutt verdt turen innom!

så check it out!
Profiltekst her!


Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits